Uken som gikk #28

Hverdag


Akkurat nå:
Nå har jeg endelig vært og trent litt igjen. Det er alt for lenge siden sist, men i dag så trengte jeg det virkelig. Så det var deilig å få trent litt muskler igjen. Har blitt alt for svak på den tiden jeg har hatt ett opphold.

Ukens opptur: All venninne tiden jeg har hatt tid til. Det er virkelig så utrolig deilig å være sammen med venninner. Det er absolutt noe jeg trenger, så at i fremtiden skal det virkelig være ett must. Jeg trenger virkelig å ha den tiden sammen med venninnene mine ukentlig. De er viktige for meg.

Ukens begivenhet: Altså denne uken har egentlig vært som alle andre uker. Så det har ikke skjedd noe ekstra ordinert denne uken.

Ukens nedtur: Hvor dårlig jeg har vært på og blogge. Herregud, når psyken min går oppover. Går virkelig bloggen nedover. Så dette må virkelig gjøres noe med. Jeg trenger og skrive. Jeg trenger og få uttrykket meg til andre enn de jeg kjenner.

Mat opplevelse: Tapas. Jeg spiste tapas sammen med ei venninne i Oslo. Det er sykt lenge siden jeg har spist, og det er sinnsykt godt. NAM

Denne ukens mål: Bloggen. Bloggen må virkelig stå i fokus fremover. Skal den bli bedre, må den selvfølgelig jobbes med. Så den er pri en akkurat nå.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229