Uken som gikk #27


Akkurat nå - Jeg brå kom på at jeg ikke hadde gitt dere «uken som gikk». Så tenkte jeg måtte skrive den i hu og hast i bilen. Vi har nettopp reist fra Åndalsnes og er på vei litt lengre Nordover. Vi har nemlig bestemt oss for å gjøre et pit stop i Kristiansund.

Ukens opptur - Ferie. At jeg gikk hjem klokken 15:00 på fredag og visste at jeg hadde to hele uker fri fra jobb. Det kjentes veldig, veldig godt ut både for kropp og sjel.

Ukens nedtur - Siden denne oppdateringen gjelder for sist uken. Så må det være at jeg begynte å bli sliten. Sliten i kroppen på grunn av all jobbingen. Når man først starter på 14 dager sammenhengende går det greit, men når det begynner å gå mot slutten. Da begynner kroppen å si ifra.

Ukens høydepunkt - At jeg var flink og kom meg to dager på gymmen, samt en tur ute sammen med Nemo og Jim. 3 dager med aktivitet ved siden av all jobbingen er ganske bra. Klapp på skuldra til meg for en bra uke.

Ukens avgjørelse - Å si opp jobben jeg har pr dags dato og takke ja til ny jobb. Jeg blir mer og mer sikker på at den avgjørelsen er riktig. Jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen jeg gjorde på under 24 timer. Ganske stolt av å komme meg videre i livet.

Ukens cravings - Riskaker med peanøttsmør og honning. Nam. Sunt, enkelt og ikke veldig dyrt. Jeg kunne spist det som små snacks, men prøver å ikke spise det heletiden da. Men det er veldig godt.

Ukens irritasjonsmoment - Stankelben. Det kryr av dem inne hos oss. Jeg vet de er harmløse, men de ser ikke så veldig innbydende ut og jeg er ikke kjempe glad for å ha de verken i stua eller på soverommet. Så de irriterer meg noe. For de er uvelkommen hos oss.

Innkjøp - Det eneste jeg faktisk har brukt penger på uken som var. Er turutstyr og turmat. Så har blitt dårlig med innkjøp til meg selv. Er liksom ingenting jeg fysisk ønsker meg. Så da blir det dårlig med shopping.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer