Uken som gikk #26

Hverdag


Akkurat nå
- Nå ligger jeg på sofaen og skriver til dere. Har akkurat sittet litt ute i solen, for å prøve og få litt farge på kroppen. Skal snart gjøre meg klar til kvelds vakt.

Ukens opptur - Uken som var, var en helt vanlig uke for min del. Jeg jobber, gikk turer i skogen og egentlig ikke gjorde stort. Hadde en OK uke, som tok en liten hel omvending.

Ukens begivenhet - Skog turene. Endelig har jeg fått vært flere turer ute i skogen, og det har vært himla deilig. Jeg trives veldig godt i skogen, og elsker å bruke tiden der.

Ukens nedtur - Folk som tråkker på meg. Ikke bokstavelig talt tråkker meg på foten, men tråkker meg ned i dritten. Det er overhode ikke greit. Jeg er inne i en bra periode, men enda så finnes det noen der ute som må dra ned andre i dritten...

Mat opplevelse - Nå som været er så varmt og godt ute. Er det største redningen smoothie og is. Hadde ikke det vært en mulighet, så hadde jeg nok ikke overlevd varmen.

Denne ukens mål - Blogge mer, være mer i skogen og overleve denne uken med samme form som jeg er i nå. Jeg har det bra, og sånn håper jeg det vil fortsette.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229