Uken som gikk #24


Akkurat nå:

Dette innlegget er dessverre forhåndsskrevet, så når dere leser dette er jeg på jobb. Jeg jobber hver dag frem til og med 17.mai. Så akkurat nå så skjer det ikke så veldig mye spennende.

Ukens opptur:
Oppturen denne uken må ha vært da hele gjengen var samlet på Lørdag. Vi spist middag sammen og tok noen øl ute i solen. Lenge siden sist, men forferdelig koselig. Bare elsker og bruke tid sammen med de beste menneskene jeg vet om.

Ukens begivenhet:
10 års jubileum med verdens fineste gutt. Vi har kjent hverandre i hele 10 år og endelig blitt kjærester.

Ukens nedtur:
All jobbingen min. Jobben i seg selv er det ikke noe galt med. Men noen ganger føler jeg at jeg går glipp av så mye fordi jeg jobber turnus, men sånn er faktisk bare livet. Jeg har selv valgt og gå denne veien, så da får jeg bare holde ut. Man kan dessverre ikke være med på alt.

Mat opplevelse:
Uken som var så spiste jeg ikke så veldig mye spennende. Men om is går under kategorien mat, så må det være all isen jeg har spist denne uken. Is og sol. Nå er det sommer.

Denne ukens mål:
Prøve og komme meg i skogen. Vi er allerede godt i gang med Mai, og jeg har enda ikke vært på en skogs tur. Jeg som elsker skogen. Dette er virkelig for dårlig.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229