Uken som gikk #23

Hverdag


Akkurat nå: Nå sitter jeg klar og skal snart reise på kveldsvakt. Har omtrent akkurat våknet etter nattevakt, så her går det virkelig på hengende håret.

Ukens opptur: Jeg har følt meg ganske bra denne uken. Jeg har prioritert meg selv, være med de jeg vil og gjøre akkurat det som måtte passe meg. Perfekt.

Uken begivenhet: Jeg fikk endelig presset inn litt venninne tid. Å det gjorde utrolig godt. Vi skravlet og koste oss med lasagne. Virkelig etterlengtet.

Ukens nedtur: Jeg har hatt så utrolig mye vondt i hode. Jeg vet ikke hva det har kommet av, men det har overhode ikke vært noe godt. Lurer kanskje på om jeg kan ha fått migrene, men gir det litt tid til og gå over. Orker ikke gå til legen.

Mat opplevelse: Jeg har fått dilla på feta ost. Så hver gang jeg får mulighet til og spise det er en mat opplevelse. Skal klare og få i meg det i kveld også. NAM.

Denne ukens mål: Jeg skal klare og komme meg gjennom denne uken med hode hevet. Jeg føler uken startet bra, så om den følelsen fortsetter. Det gjenstår og se. Dagene er fulle, så håper bare ikke hode går i kjelleren.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229