Uken som gikk #21

Hverdag


Akkurat nå -
Tirsdag i dag og arbeids uken har så smått begynt. Innlegget her skrev jeg i går kveld, så nok en gang når dere leser dette. Så er jeg på jobb. Tung start på uken, men skal prøve å holde humøret oppe.

Ukens opptur - Uken generelt har vært ganske bra. Jeg føler meg bra og jeg føler at tiden har gjort meg bedre. Kanskje ikke fysisk, men psykisk er det veldig bra. Så selv om det kanskje ikke er noe spesifikk opptur, så er det en generell opptur.

Ukens nedtur - At jeg har vært alt for lat. Jeg har faktisk ikke gjort noe fysisk denne uken og det kjenner veldig. Jeg har kun vært lat og egentlig ganske giddeløs. Å det er egentlig ikke slik jeg er. Kjenner jeg blir bare dårlig av å være den late.

Ukens hendelse - Bursdagsfesten til Malene. Koselig også er det alltid morsomt å treffe nye mennesker både kjente og ukjente. Vi koste oss med gode drinker og godt humør. Så en veldig bra lørdagskveld for både meg og min kjære som ble med.

Denne ukens mål - I går var jeg så flink og kom meg på trening. Så denne ukens mål skal være at jeg minimum trener 2 dager. Viktig å sette seg små, men realistiske mål.

Ukens person - Ingen nevnt, ingen glemt?

Mat opplevelse - Mat ja? Thai suppen jeg fikk servert hos Malene. Altså herregud så god den var. Jeg husker absolutt ikke hva den inneholdt annet enn kylling, men det må være den beste suppen jeg noen gang har smakt. NAM.

Innkjøp - Jeg har ikke kjøpt meg noe spesielt denne uken. Jeg har ikke brukt så mye penger. Å syntes det egentlig er helt greit. Vi skal snart på ferie, så da får vi spare det som spares kan.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229