Uken som gikk #21

Hverdag


Ukene mine består av både oppturer og nedturer. Denne uken som gikk har kanskje vært den mest turbulente uken på lenge. Så dette blir nok en veldig merkelig oppsummering, men allikevel så følger jeg at jeg må gjennomføre den. Det er en tradisjon, og jeg må gjennomføre den.💋💋💋💋Akkurat nå: Dette innlegget forhånds skrev jeg i går kveld. Så når dere leser dette, så er jeg på jobb. Jeg har dag vakt, og skal jobbe helt til klokken 15:00.

Ukens opptur: Det må være helgen sammen med kjæresten. Den var etterlengta, og jeg har virkelig kost meg masse. Dette må ha vært høydepunktet på uken.

Ukens begivenhet: Kjæreste helgen. Det er alltid så trygt og godt å være sammen med han. Så virkelig ett høydepunkt på uken.

Ukens nedtur: Nedturen jeg fikk og mørket som tok meg og psyken min. Jeg har hatt det mye kjipt, men det er lenge siden jeg har hatt en så kraftig nedtur. Jeg hadde vondt steder jeg ikke visste jeg kunne ha vondt, og alt så bare mørkt ut for meg.

Mat opplevelse: Jeg har fått helt dilla på feta ost. Så jeg prøver og spise det så ofte jeg bare kan. Hadde det ikke vært for at det virker spesielt, så hadde jeg spist bare det..

Denne ukens mål: Innimellom all jobbing og alt annet som skjer i livet mitt, så håper jeg og få til litt venninne tid. Det har vært alt for lenge siden, så det er viktig for meg at dette er ett mål. Venninne tid er faktisk veldig viktig for meg.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229