Uken som gikk #2

Hverdag


Akkurat nå - Det samme gamle. Når dere leser dette er jeg på jobb igjen og antageligvis snart ferdig på jobb. I dag er mandag og jeg er alene hjemme i kveld. Wihu.

Ukens opptur - Å komme hjem til kjæresten og Nemo’n min. Godt å være på ferie, men sinnsykt godt og kunne legge seg inntil kjæresten igjen.

Ukens nedtur - At det er kaldt. Jeg er ingen vinter person. Så å være 2 uker i den temperaturen jeg syntes er mest behagelig, for å lande på Gardermoen i -16. Er ikke spesielt behagelig. Gi meg sommer.

Ukens hendelsen - Når jeg laget denne posten var jeg usikker på om jeg tenkte den skulle være positiv eller negativ. Så jeg tror den kan være begge. Men for sist uke var den negativ. Jeg fikk vite hvor folk står hen. Å derav på den negative måten - for min del.

Denne ukens mål - Gi mer faen og holde hode hevet.

Mat opplevelse - Spekeskinke. Etter jeg kom hjem fra ferie fikk jeg sinnsykt lyst på spekeskinke. Så siden jeg er så sinnsykt sund som jeg er. Spiste jeg 5!!!! Loffskiver med spekeskinke. Det var sinnsykt godt.

Innkjøp - Kjøpte meg kjempe fine orkideer på flyplassen i Bangkok. Angrer sykt på at jeg ikke kjøpte fler, men samtidig så har jeg ikke grønne fingre. Så de dør vell snart!!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer