Uken som gikk #7

Hverdag


Akkurat nå - Sitter jeg og spiser en skål med frokost blanding. Hadde planer om å starte uken med noe sunt, så da var det dette jeg klarte å rote frem. 

Ukens opptur - Definitivt nyttårs aften. Det er lenge siden jeg har følt meg så bra, og hatt en så fin feiring. Setter virkelig lista for neste feiring.

Ukens begivenhet - Jeg har veldig lyst til å si nyttårsaften, men jeg har jo gjort andre ting denne uken også. Så da blir det kvelden jeg kjørte Go kart. Det var veldig morsomt, og det er 14 år siden jeg gjorde det sist. Så det anbefales virkelig å gjøre en kveld. 

Ukens nedtur - Jeg har vært veldig sliten denne uken. Jeg kunne sikkert sovet hele uken lang, men så fort jeg kommer i gang med treningen igjen - stiger nok energi nivå.

Mat opplevelse - Tapas bordet på nyttårs aften. Fy fader så godt. Jeg elsker mat fra omkring i verden, så spansk preget tapas er midt i blinken for meg.

Denne ukens mål - Jeg skal først og fremst komme i gang med treningen igjen, samt at oppussingen i andre etasje skal fortsette. Så jeg har nok å sette fingrene i.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229