Uken som gikk #19

Hverdag


Akkurat nå -
Jeg skrev egentlig dette innlegget ferdig i går, men måtte poste det i dag. Så nå sitter jeg kun hjemme og skal snart dra på butikken å handle for uken. En helt vanlig hverdag med andre ord.

Ukens opptur - Uken var lang, slitsom og krevende. Så at det var noen oppturer der. Det tror jeg ikke. Uken var rimelig nøytral for min del.

Ukens nedtur - All jobbingen. Selv om det er sånn det er å jobbe turnus, så er det til tider litt kjedelig. For med min flaks så jobber jeg alltid de dagene det er fint vær. Men jeg har gudskjelov ganske fleksibel jobb, så muligheten for å være ute. Er der.

Ukens hendelse - Lappen jeg fikk på ruta! Altså hallo!? På mandag skjedde det også noe veldig spesielt. Jeg har jo en mistenkt i denne saken og denne personen nektet å flytte seg da jeg skulle ut å kjøre. Så da måtte jeg opp på en kantstein for å komme meg ut. Hvor banslig kan ett voksent menneske være?

Denne ukens mål - Bruke tid med venner og finne på litt mer. Sist uke isolerte jeg meg veldig hjemme da jeg ikke jobbet. Denne uken ønsker jeg å komme meg mere ut.

Ukens person - Ingen nevnt, ingen glemt?

Mat opplevelse - Er så sykt matlei om dagen. Har også hatt en del magesmerter, så mat har ikke vært helt det store. Men fått skikkelig smoothie dilla igjen!

Innkjøp - Jumpsuite! Skal i en bursdag senere denne måneden, så har gått til innkjøp av et nytt antrekk. Gleder meg til å bruke den! Bare håper været holder den kvelden.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229