Uken som gikk #17

Hverdag


Akkurat nå -
Denne uken har jeg nesten full arbeids uke igjen. Så når dere leser dette er jeg nok en gang på kvelds vakt. Vært en god uke så langt.

Ukens opptur - Hmm. Hele uken har egentlig vært veldig bra. Jeg har hatt mye fri, kost meg med venner, spist god mat og brukt tid i skogen. Hva mer kan man egentlig be om på en uke?

Ukens nedtur - Været. For nøyaktig ett år siden var det 30 grader i skyggen. Nå er det såvidt 15 grader i sola på en bra dag. Hvor er sommeren?

Ukens hendelse - Vin og middagen hos Malene. Hun er en utmerket kokk og kjempe godt selskap. Jeg koste meg veldig den kvelden og håper det ikke blir så veldig lenge til neste gang.

Denne ukens mål - Jeg har fått trent 1 dag denne uken, men vil gjerne klare kanskje 1 eller 2 til. Utenom det er målet å få kjøpt oss grill og gass. Sommer eller ei, grill må man ha.

Ukens person - Pappa. Kan dele alle hemmelighetene mine til han og han dømmer meg ikke. Er så glad jeg har pappa’n min.

Mat opplevelse - Anden som Malene serverte på Fredag. Jeg elsker And, men spiser det dessverre alt for sjeldent. Det er så sinnsykt godt og virker heller ikke så kjempe komplisert.

Innkjøp - Johaug tightsen og t-skjorta. Begge deler er i oransje og ser sinnsykt flott ut. Elsker fargen og føler jeg kler det. Så blir nok flere kjøp i den fargen fremover.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229