Uken som gikk #12

Hverdag


Akkurat nå -
Nå ligger jeg på sofaen og slapper helt av. Har vært på en Sverige tur med mamma og nå kjenner jeg at det var godt å kunne slappe av litt hjemme. Deilig!!!

Ukens opptur - At jeg har følt meg så himla bra. Den siste tiden har jeg følt meg bra. Jeg føler jeg stråler og at ting endelig går litt min vei igjen. Jeg at hver gang jeg sier dette, så snur det. Men la meg endelig ha det litt bra nå også kan jeg nyte det litt også.

Ukens nedtur - Nedturen må være at jeg er for dårlig til å si «nei». Jeg hadde en fri dag sist uke og da sa jeg selvfølgelig «ja» til å jobbe. Man blir sliten og det er ikke bare en selv det går utover når man har samboer.

Ukens hendelse - Skjedde ikke noe bemerkelsesverdig den siste uken. Uken gikk sin vante gang og var generelt en bra uke.

Denne ukens mål - At jeg skal klare å holde både humøret og formen oppe. Å ikke minst komme meg litt mere ut i solen. Det er så fint vær om dagen og jeg lengter etter å være ute.

Ukens person - Nok en uke Malene. Hun er en god og trofast venninne. Å selv om møtene våre ikke er så ofte er de alltid gode når de skjer. Glad jeg har henne i tykt og tynt.

Mat opplevelse - Kommet frem til at all mat er godt. Men det som må ha vært ekstra godt sist uke må ha vært blåskjellene jeg spiste i Oslo med Malene. Utenom det så spiste jeg en god del matpakker.

Innkjøp - Haglöfs klærne mine. Brukte noen lapper på det settet, men er sinnsykt glad for at jeg gjorde det. Det ser bra ut og kvaliteten er topp. Gleder meg til å bruke de.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229