UKEN SOM GIKK #11

Hverdag


Akkurat nå -
Når dere leser dette ligger jeg nok i sengen og sover. Har vært på nattevakt og hoppet rett i sengen etter vakt. Så dette innlegget skrev jeg på natten.

Ukens opptur - Påsketuren vår. Det var så godt å komme seg litt bort. Gjøre litt annet og ikke minst se litt annet enn bare Kløfta og jobb. Så påsken turen 2019 falt virkelig i smak. Håper vi kan gjøre noe sånt igjen snart.

Ukens nedtur - Jeg tror faktisk ikke det har vært noen nedturer denne uken som jeg kommer på nå. Etter jeg fikk ordnet med forsikring og sånn etter at jeg kræsjet, så har ting gått smertefritt.

Ukens hendelse - At jeg endelig sto på ski igjen etter cirka 13 år. Det var morsommere enn jeg hadde trodd og er glad vi tok med oss utstyret hjem. Kanskje vi kan bli mere aktive på ski.

Denne ukens mål - Få farget håret mørkere og kjøpt planter til verandaen. Ikke de verste målene, men selvfølgelig tiltak. Så vi får se hva jeg får til.

Ukens person - Denne blir nok tom denne uken. Alle mine nærmeste har vært gode mot meg, så dere alle er flotte mennesker!

Mat opplevelse - Lammesteiken på påskeaften. Nam nam nam. Den smakte himmelsk godt og jeg forstår ikke hvorfor vi ikke spiser mere lam. Det er jo så utrolig godt.

Innkjøp - Hmm. Denne uken har nok en gang ikke kortet gått varmt. Har ikke kjøpt meg noe spennende, men det er jo like greit for lommeboken sin del.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229