Uken som gikk #1

Hverdag


Akkurat nå -
Julen er ryddet vekk, vinduer er vasket og gulv er støvsuget. Nå er hverdagen tilbake og omtrent alt det røde er borte. Jeg har igjen noen få røde lys som jeg vil brenne opp, før alt av julen er borte for denne gang. Det ble egentlig stående litt for lenge i år, men sånn måtte det bare bli.

Ukens opptur - Uken har generelt vært veldig fint. Jeg har kost meg selv om den har vært slitsomt og jeg har virkelig fått gjort ting jeg har ønsket å gjennomføre. Jeg er mye sliten om dagen, så formen er ikke helt på topp. Men om man ser bort ifra det, så har uken var bra.

Ukens nedtur - All jobbingen. Med tanken på at jeg byttet helg med en kollega hadde jeg kun 1 fri dag hele uken. Det ble litt lite med tanken på formen, å jeg kjenner veldig på den nå. Men hun trengte fri, å jeg ville være snill.

Ukens høydepunkt - Det har ikke vært noe som har tatt seg mer ut enn annet denne uken. Jeg har jobbet 6/7 dager, så det meste har gått i jobb. Så der har det ikke skjedd så veldig mye. Så ingen høydepunkt denne uken, men forhåpentligvis så kommer det.

Ukens avgjørelse - Å lytte til kroppen. Fler ganger denne uken skulle jeg så gjerne ha vært og trent. Men formen strekker ikke til. Energien er på bånn, selv om lysten er der. Så å høre på kroppen, det er veldig klokt akkurat nå.

Ukens cravings - Faktisk ingenting. Det er ikke noe jeg har hatt mer lyst på enn annet. Mat er generelt godt og jeg spiser for det meste det jeg har lyst på. Julematen er ferdig hos oss for i år, så nå er det tilbake til hverdags mat.

Ukens irritasjonsmoment - Noen driver å kødder med oss i garasje anlegget. Plasserer hyller mor bilen min og setter den opp som feller på parkeringen vår. Jeg syntes det er ekstremt slemt og respektløst. Alle som bor her har egen parkering, så søppel, møbler, hyller eller hva det måtte være. Hører ikke hjemme på vår parkering.

Innkjøp - Hmmmm? Jeg ønsker meg mye, men har ikke kjøpt meg noe som helst. Ikke vært noen sted og ikke brukt noe spesielt med penger. Flink.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer