Uken som gikk #1

Hverdag


Akkurat nå:
Jeg har gjort om litt på uken som gikk. Så derfor starter den på «1» igjen. Egentlig burde jeg startet på «1» da året startet, men så ble det altså ikke. Så vi prøver igjen nå.
Akkurat nå så er jeg litt usikker på hva vi gjør. Skrev dette innlegget under frokost, og da er det jo natta hos dere. Så når dere leser dette er det midt på dagen hos dere.

Ukens opptur: At jeg har fått litt farge på kroppen. Å være til gyllen i huden gjør virkelig at jeg føler meg bedre som person. Jeg liker å se litt brun ut og det hjelper virkelig på selvbilde.

Ukens nedtur: 2 dager med grått vær eller i overskyet. Når man er på ferie vil man gjerne ha sol hele tiden. Så at det ble 2 dager her med grått vær og regn, er veldig kjedelig.

Ukens hendelse: Man ser mye rart her nede i Thailand. Det er ikke til å skyve under en stol. Så jeg tror faktisk ikke jeg kan velge en hendelser her nede utenom å tråkke noen på tærne. Så vi lar den bli med det.

Mat opplevelse: Hva tror dere? And og nudler. Det har definitivt blitt favoritt maten min her nede i Thailand og jeg kunne definitivt levd på det. Det er liksom noe med det som gjør at det smaker sinnsykt godt.

Innkjøp: Røkelse og klær. Føler ikke jeg har handler så mye her nede, men allikevel så har pengene flydd avgårde.

Denne ukens mål: Natt til onsdag reiser jeg hjem til Norge. Å da regner jeg med at jeg er veldig sliten. Så målet for denne uken må bli å komme seg til hektene igjen, rydde ut av koffertene og vaske tøy. Veldig lyst til å komme meg på trening igjen, men får se hva formen tilsier.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer