Uken som gikk #9

Hverdag


Akkurat nå: ​Sitter jeg og ser på reprisen fra Farmen i går kveld. Planen var egentlig å komme seg opp tidlig og dra på trening, men så langt kom jeg dessverre i dag - da sengen var bedre.. 

Ukens opptur: Hva har jeg egentlig gjort denne uken da? Hmm. Jeg har vell egentlig ikke gjort så veldig mye spennende denne uken, men oppturen må vell være at jeg fikk lønning på konto. Så nå kan jeg bare kose meg.

Ukens begivenhet: Altså ingenting. Hva har jeg egentlig gjort? Jo, jeg har jobbet og det er det eneste jeg har gjort. Så dessverre ikke så mye å skryte av her heller.

Ukens nedtur: Det må være at det er lenge siden jeg har sett venninnen min. Å det syntes jeg er veldig trist. Det er en venninne jeg er veldig avhengig av og trives veldig godt sammen med. Så at vi ikke har hatt så mye tid sammen den siste tiden, syntes jeg er veldig dumt..

Mat opplevelse: Kylling paien jeg spiste på lørdag. Aldri spist før, men den smakte veldig godt. Ikke lignende noe jeg har spist før, så det falt virkelig i smak.

Denne ukens mål: Jeg kan ikke skryte av at det er så veldig mye spennende jeg har tid til, men jeg skal prøve å få gjort noe spennende. Om jeg får tid til, det vil uken vise.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229