Ufrivillig til stede

Hverdag, Personlig

God søndag flotte lesere 🌷
Og ikke minst gratulerer til alle flotte mødre der ute. Dere er fantastiske og gjør en fantastisk jobb. All ære til dere. Jeg selv er mor til en fantastisk liten fire beint kompiss, så heia oss. Men til dere som er mødre til alle med to bein. Gratulerer til dere. Håper dagen dere blir flott.

Og når det er sagt så fortsetter innlegget over til meg. For det er hovedsakelig det denne bloggen handler om. Meg, mitt og mitt liv. Så nå legger vi alt det overfladiske til side og kommer oss ned på jorden igjen. I dag er dagen hvor jeg ikke føler meg så veldig bra. Jeg har sovet enormt dårlig i natt, men bare fordi jeg måtte legge meg på sofaen. Så jeg er sliten. Jeg gruet meg til å reise på jobb og når jeg kom på jobb ble jeg sittende og snakke om hvorfor jeg ikke trives på jobb lenger. Så å pakke bort følelsene og deretter å måtte rippe opp det igjen. Det hjelper ikke på humøret. Så nå sitter jeg og føler meg litt nedenfor. Jeg prøver så godt jeg kan å holde humøret oppe. For det har jeg tross alt ingenting med selve arbeidsplassen og oppgavene å gjøre. Men allikevel er det en del som tærer veldig på meg.
Jeg hadde håpet denne følelsen ville gå bort da jeg kom hjem fra ferie, men den virket som den bare ble verre enn noen gang. Jeg har selvfølgelig noen tiltak liggende i bak hode, men uvisst når jeg skal ta dem i bruk. Håper det blir så snart som mulig, men inntil videre er litt ting på is.Så jeg føler meg ikke helg i 100 i dag, men skal allikevel komme meg gjennom denne 12 timers vakten og arbeids helg. Selv om ting ikke er helt som jeg vil om dagen lar jeg det ikke gå utover selve jobben. Jobben har ikke skylden så da skal ikke de straffes av mitt dårlige humør heller. Så nå skal klistre på meg smilet og jobbe videre. Så lover jeg selvfølgelig å oppdatere dere på veien videre 🙌🏽


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229