Topp 10

God Tirsdag ettermiddag.

Nå kjenner jeg at jeg snart må komme meg tilbake på jobb igjen. 6 dager med fri er noe lenge for en arbeidsglad sjel. Men i morgen kveld skal jeg omsider tilbake og det skal bli veldig deilig.
Men det var ikke det jeg hadde planer å skrive om. Det jeg ville skryte av i dag er hvordan jeg har kommet meg opp på topp 10.

Jeg havnet på topp ti sist uke, og jeg tenkte at jeg kom til å rase fort ned igjen. Men så feil kan man ta. Nå er det andre uken jeg ligger på topp 10 og jeg er ekstremt glad. Jeg har aldri vært så langt oppe på topp listen over bloggere på Nouw og jeg er ekstremt takknemlig for at dere har fått meg opp dit. Det må virkelig bety at jeg har gjort noe riktig den siste tiden.
Gleden varer nok ikke for alltid, men nå har den snart vart i to uker og jeg får bare mer lyst til å bli værende der oppe på listen.


Dere er ikke bare morsomt å kunne se at hardt arbeid gir fortjeneste, men det er også morsomt å se at dere setter pris på det jeg gjør. For jeg gjør ikke dette bare for min egen del, men jo lenger jeg holder på - jo flere lesere får jeg jo. Så det virker jo som om dere trives med den sjangeren jeg skriver i.
Så flotte, snille, trofaste lesere. Jeg er evig takknemlig for dere. Hadde det ikke vært for dere, så hadde jeg nok ikke holdt på enda.

Men nå skal jeg gjøre meg litt i stand. Kjæresten er snart hjemme og vi skal en liten tur på Jessheim storsenter og se. Vi har ikke kjøpt noen julegaver enda, og vi mangler til alle sammen. Så vi skal se oss litt rundt på senteret også får vi se om vi får kjøpt noen julegaver i løpet av de få dagene som er igjen til jul. Kjenner jeg ikke er superklar for å reise på et kaos av et senter, men etter å kun ha vært hjemme i 2 dager. Så er det greit å komme seg en liten tur ut. Selv om det ikke blir mye handling på meg.Så nok en gang. Tusen takk for at dere er dere, så skrives vi snart igjen. I morgen er det full dag, så jeg håper jeg rekker en kjapp oppdatering i løpet av dagen.
God Tirsdag videre.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer