Ting jeg vil gjøre i April

Hverdag


April startet veldig som en måned jeg jobbet mye. Jeg jobbet hele påsken, jeg jobbet hele uken etter påsken. Men nå begynner endelig ting og roe seg litt ned å jeg kan finne på litt andre ting også. April er en måned jeg liker veldig godt. Det er offisielt vår og man kan endelig kutte ut vintertøy og finne frem vår tøyet. Så April er veldig velkommen hos meg.🌸🌸🌸🌸🌸

1. Bo på hotell. Jeg skal riktig nok ut å reise neste helg, så å bo på hotell er det store plusset for min del.

2. Kjøpte meg skinnjakke. Jeg har mast om at jeg skal kjøpe meg skinnjakke nå i flere år, men har enda ikke fått gjort det. Så i år, nærmere denne måneden SKAL jeg investere en svart skinnjakke.

3. Ikke bare vil jeg, men jeg må klippe håret mitt. Jeg har drøyd det så alt for lenge nå, så i April må jeg bare få ut fingeren og få ringt frisøren min.

4. Gå turer. Jeg gleder jo å gå turer med Nemo, men når det er vinter holder vi oss inne. Men veiene begynner å bli frie for snø, så da kan vi gå litt igjen.

5. Planlegge sommerferien. Planen er å reise bort en tur i August. Så at jeg får planlagt den og kanskje bestilt før prisene blir for stive, det burde jeg kunne få gjort i løpet av April.

6. Nyte tiden.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229