Ting jeg hater

Hverdag

Etter Avicii ble funnet død har jeg tenkt på ting jeg misliker. Dette er mest fordi folk skriver og tror så mye, enda avisene vil at foreldrene skal være i fred. Altså tenk om det var ditt barn som ble funnet død? Ville du at ALLE skulle poste det på fb omtrent før du fikk vite det selv... Tenk litt på den. Men uansett dette handler om meg, som alltid. Så her har dere 8 ting jeg misliker.- Jeg liker ikke mennesker som juger til meg. Å juge er en dårlig egenskap og klarer du ikke fortelle sannheten til en person. Så fortjener ikke den personen deg. En løgn er sårende og sannheten kommer alltid frem. 


- Jeg liker ikke kryp dyr. Alt fra fluer til edderkopper er noe jeg hater. Jeg hater alt som kravler og ikke mist ser ekkelt ut. 


- Jeg liker ikke ekser. En eks er en eks, og jeg ser aldri grunnen til å dra med seg en eks videre inn i noe nytt. Er man ferdig med hverandre, så er man ferdig. 


- Jeg hater og da mener jeg virkelig hater tær. Det er ekkelt og jeg ser ikke grunnen til at vi må ha det. Selvfølgelig vet jeg hvorfor, men allikevel så er det ekkelt. 


- Smatting. Jeg orker ikke mennesker som smatter. Jeg føler det er tegn på dårlig oppdragelse og at du ikke er skikket. 


- Rot. Jeg har litt OCD så at ting er rotete rundt meg, og ikke minst uorganisert. Det fikser ikke hode mitt. 


- Folk som prøver seg på personer som er i ett forhold. Det er ugreit og ikke minst slemt. Sånne mennesker burde skamme seg. 


- At jeg ikke oppnår ting jeg vil. Jeg er sta som dagen er lang, så at jeg ikke får til ting jeg vil oppnå. Det gjør meg irritert og frustrert.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229