Tilbake til søndag

Hverdag

God mandag ettermiddag!

Jeg hadde egentlig planer om å dele ett innlegg med dere i går, men siden ingenting går som jeg vil. Måtte det dessverre bli i dag.
Vi hadde full dag i går, med selvfølgelig noen hinder i veien. Så når vi først var hjemme, ble liksom klokken fort rundt ni på kvelden. Å for meg da, blir det for sent å blogge. Så da får det heller bli i dag.

I går brå bestemte vi oss for å gå en turen. Turen ble opp Bokkedalen som er ca 4,5 km tur/retur. Veldig grei tur på en søndag. Etter det var det dekkskift hos far, noe som ikke gikk helt etter planen. Boltene satt som pokker og dekkene var ikke i topp kvalitet. Men dekkene kom på etter mye om og men, før vi dro videre til pappa på grillmat.Så en full pakket søndag med andre ord. Men egentlig en veldig fin dag. Både med tur og familie besøk. Godt å gjøre litt andre ting.
Så vi hadde en fin søndag, selv om det ble banning både her og der. Men det var altså vår søndag kort oppsummert også beklager jeg at innlegget kom en dag for sent. Men sånn er det noen ganger.

Så nå håper jeg dere får en flott mandag også skrives vi senere 🌸

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229