Tilbake i live

Hverdag

God søndag ettermiddag/snart kveld.

Da har jeg endelig våknet fra koma etter nattevakt. Å jobbe natt er egentlig greit for min del, men når jeg kommer hjem og endelig ser sengen. Da blir jeg helt zombie. Så er egentlig greit at jeg ikke jobber det fast. Men i ny og ned er det egentlig ganske kurant å jobbe natt. Det er behagelig og stille til tider.
Så nå er nattevaktene over for denne gang. Å kjenner jeg meg selv rett - så blir det lenge til neste gang.

I dag er det plutselig søndag og jeg har null planer. Jeg skulle kanskje ha disket opp en flott middag til pappa´en min, siden det er farsdag. Men etter at jeg har jobbet i helgen, å det har han også. Så kjenner jeg at det er litt godt å kunne slappe av. Men jeg har levert en liten gave jeg håper han satte pris på. Også gleder jeg meg til å kunne tilbringe tid sammen med han da vi skal til Thailand igjen. Det var veldig koselig i år, så vil tro det blir veldig bra til neste år også.


Men da er dere fullstendig klar over at jeg er tilbake til hverdagen igjen. Å i morgen starter en ny uke. Jeg har ganske full uke neste uke også, men allikevel så håper jeg den blir fin og ikke bare stress. Det verste jeg vet er når jeg må stresse gjennom uken, og i tillegg ha arbeidshelg oppå der igjen. Jeg er veldig klar for ny uke og jeg tror den kan bli veldig bra. Jeg føler meg bra, alt rundt meg er bra og i tillegg er det lønningsdag i morgen.
Hva mer kan man egentlig be om?

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229