Til Dovre faller

Reise


Da har vi godt på vei over fjellet. Vi har kjørt siden 16:15 cirka, og jeg er usikker på hvor langt på vei vi har kommet, men jeg tror vi har kommet godt over halvveis. Så det betyr at vi nærmer oss Trønderlag med stormskritt.

Bilen turen så langt har gått veldig greit. Jeg har kun måtte tisse en gang, men jeg kjenner nå at blæra begynner og fylle seg opp igjen. Så når vi kommer ned fra fjellet og ser sivilisasjonen igjen, så skal jeg nok få stoppet - så jeg kommer meg på en bensinstasjon.

Uansett så blir det veldig artig og komme frem. Jeg har kun gledes følelser over denne turen, så jeg tror denne helgen kommer til og bli ganske så bra. Nok en gang så vet jeg ikke helt hva vi skal, men jeg regner med at vi tar litt ting på sparket. Det er iallfall min kjære J veldig flink på.Dette ble en veldig uvanlige 17.Mai feiring for min del, men allikevel så syntes jeg den var nokså bra. Startet med en bra dag på jobb, etterfulgt av en koselig og munter bil tur med min kjæreste. Så da kan jeg vell egentlig ikke be om så veldig mye mere. Så nå skal vi synge, skravle og kose oss videre. Så gjenstår det og se når i kveld vi kommer frem.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229