THE END OF 2018

Høydepunkter


JANUAR -
Året startet veldig bra. Jeg var godt i gang med sist halv år av lære tiden og trivdes veldig godt i tilværelsen min. Jeg hadde få dager igjen til Thailand tur og året hadde startet veldig bra. Jeg var fortsatt singel og var veldig klar for å være det til jeg var ferdig med lære tiden min.

FEBRUAR - Jeg jobbet mye og sparte alt jeg kunne for å komme meg avgårde til Thailand. De fleste vet at å være lærling ikke er kjempe bra betalt, men allikevel fikk jeg ting til å gå rundt. Turen kom og jeg hadde det kjempe fint. Jeg forelsket meg i Thailand og koste meg skikkelig på tur.MARS - Jeg startet måneden i Thailand og plutselig tikket det inn en melding fra en fyr jeg hadde vært hodestups forelsket i. Ikke bare i mange år, men store deler av livet mitt. Det var en person som hadde gjort inntrykk første gang jeg møtte han. Han fortalte han skulle flytte til Øst landet og vi avtalte selvfølgelig å møtes. Lite visste jeg om at dette var startet på noe fantastisk. I Mars var jeg også på livets beste konsert med Enrique Iglesias og jeg fikk datoen på når jeg skulle opp til fagprøven. Så mye som skjedde på en og samme tid.APRIL - Jeg startet April med og bestå fagprøven som Helsefagarbeider, jeg fikk fortløpende en ekstra jobb i hjemmetjenesten og ting gikk veldig bra på jobb fronten. Jeg var i full gang med å date mannen i mitt liv og vi planla allerede vår første tur sammen. Ting kunne ikke vært bedre. Psyken var som den alltid har vært: noe turbulent. Men jeg hadde det virkelig godt.MAI - Vi hadde offisielt blitt kjærester og det var duket for vår tur nummer to. Den skulle gå nordover for familien besøk. Først var det Kristiansund hvor vi besøkte broren til Jim, før vi dro videre og besøkte foreldrene. Jeg hadde sommerfugler i magen og var mer nervøs nå enn noen gang. Besøkene gikk overraskende fint. Sleit litt med en masete eks, men vi kom oss gjennom det sammen.

JUNI - Det skulle bli tidenes sommer og lite visste vi om at det skulle bli stygg varmt. Vi koste oss så mye vi kunne i varmen, da jeg hadde fri. Jeg brukte mye tid på jobben, men jeg trivdes veldig godt. Følte virkelig livet jeg lenge hadde ønsket begynte å falle på plass.JULI - Min bursdags måned. Nøyt bursdagen min. Feiret den vell 3 ganger i løpet av denne måneden og hadde det like fint på alle tre feiringene. Sommeren var super varm og vi bestemte oss for å bli samboere. Fant en leilighet på kløfta og fikk den nesten på flekken etter visning. Takket selvfølgelig ja og var klar for ett nytt kapittel i livet vårt - sammen.

AUGUST - Hadde kjøpt Paris tur til kjæresten min og gledet meg veldig til det. Vi hadde sen ferie i år og hadde planlagt den nøye. Hadde bestilt oss Paris tur og kjøpt oss telt som vi gledet oss til å ta i bruk. Så denne måneden fartet vi mye. Paris, Tr.heim og Rjukan. Fink gjort mye og brukt mye tid på hverandre. Fin måned.SEPTEMBER - Var en rolig måned. Sommeren ble til høst og jeg gjorde ikke mye spesielt. Brukte mye tid i leiligheten og i skogen. Vi prøvde å få til litt skog turer mellom slagene hjemme og på jobb. Måneden gikk fort. Det eneste spesielle denne måneden var: 6 måneder sammen som kjærester.

OKTOBER - Nok en rolig måned. Litt skogsturer, men det begynte å bli mørkt om kvelden. Var på hockey kamp sammen med ei venninne og fikk tilbud om fast midlertidlig stilling i miljøarbeidertjenesten. Takket selvfølgelig ja til dette.NOVEMBER - November var en rolig måned som jeg er veldig usikker på hvor ble av. Jobbet store deler av måneden og har faktisk få bilder fra denne måneden. Startet på nytt trenings senter og prøvde å ta opp treningene jeg hadde lagt på hyllen hele sommeren.

DESEMBER - Her er vi nå, men allikevel så har det skjedd en del denne måneden. Jeg spanderte på meg ny bil, som jeg er forelsket i enda. Jeg feiret jul sammen med kjæresten min, som jeg også er kjempe forelsket i. Jeg tok meg selv i at jeg vil studere videre. Så selv om dette på mange måter har vært en langt, tungt og hardt år. Så har jeg allikevel har hatt det veldig bra. Jeg føler jeg har fått mye ut av året og at dette kun er en forsmak på hva neste år har å tilby. 2018 ble ikke helt mitt år, men jeg har stor tro på 2019. Så takk for nå 2018, så sees vi i det nye 2019. Can’t wait 😎- Linda Taylor

Liker

Kommentarer