Ta deg ei pille!

Hverdag


Jeg var hos legen i går med hode mitt. Jeg har gått snart 1 måned med vondt i hode, og det plager meg skikkelig. Jeg er en person som hater å ta smertestillende og tar det minimalt. Men det jeg fikk beskjed om av legen jeg var hos i går; var at jeg skulle ta paracet jevnlig i 2-3 uker også om det ikke funket skulle jeg komme tilbake.

Om jeg liker det tiltaket jeg fikk av legen. Det er jeg veldig usikker på, men jeg skal gi det en sjanse. Jeg får ta de paracetene jeg må disse ukene, også får vi se hvor langt jeg kommer med det. Jeg liker det ikke, men det skader vell kanskje ikke å gi det en sjanse.


Så nå skal jeg ta pillen min og prøve å overleve denne dagen her også. Livskvaliteten er ikke helt på topp om dagen da hode tuller med meg på denne måten, men jeg håper selvfølgelig det vil gå over med tiden. Jeg har en utrolig høy smerteterskel, men allikevel går dette utover mennesker rundt meg. Så krysser fingrene for at dette er forbi gående, og at jeg snart kan leve det såkaldte normale livet jeg har.

- Linda Taylor

Liker