SYKEHUSET NESTE

Hverdag


Først vil jeg takke alle som leste sist innlegg. Jeg hadde rekord mange lesere på bloggen den dagen, så jeg ble helt satt ut. Håper dere setter pris på ærligheten min og selvfølgelig innleggene. Tusen takk
❤️


Nå i kveld er vi på vei til Hamar sykehus. Av en eller annen merkelig grunn har Jim fått time til MR nesten ved midnatt pluss at det tar oss ca 1 time å gjøre. Så hele mandags kvelden gikk med til det her. Men selv om han fikk time langt unna og så sent, så er vi allikevel ett skritt nærmere for å få fikset kneet hans. Er ikke noe godt å se at han har det vondt. Så krysser fingrene for at han blir prioritert og at det finnes en løsning for han. Men om jeg kjenner det norske helsevesenet rett, så kan det vell ta votter og vinter. Men krysser alt som krysses kan også håper jeg på det beste.

Så det var altså mandagen vår. Utenom det har vi rett og slett ikke gjort noe annet spennende denne dagen. Egentlig helt greit, å veldig behagelig for min del. Liker virkelig en rolig start på uken. Har selvfølgelig 100 ting jeg burde ha gjort, men allikevel så orker jeg bare ikke ta tak i noen ting i dag. Kommer en dag i morgen også, å da kan det hende jeg gjør noe mere fornuftig. Jeg har ingen spesielle planer denne uken, å for min del er egentlig det helt optimalt. Hatt noen veldig travle uker de siste ukene, så en rolig uke som jeg kan ta i mitt eget tempo. Det trenger jeg nå. Det er snart jul og julen venter ikke på noen, så at jeg kan ta ting i mitt eget tempo. Det er absolutt det beste som er.
Så en rolig og behagelig start på uken, men nå nærmer vi oss sykehuset på Hamar. Så får vi se hvor lang tid dette vil ta. God kveld videre.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229