Svaret

Personlig


Noe vi alle lurer på både dag og natt, er svaret til det lykkelige forholdet. Det tror jeg svært få av oss egentlig vet svaret på. Jeg har selvfølgelig tenkt på det flere ganger hvor vi krangler eller er uenige om ting. Kommer jeg noen gang til og bli lykkelig i dette forholdet? Men svaret vet jeg jo innerst inne. Å jeg vet jo bedre enn alle andre, at det er jo akkurat dette jeg vil. Jeg vil jo dette mer enn jeg vil noe annet, å det er jo ingen andre jeg heller ser for meg en fremtid sammen med enn akkurat han her. Så at det er mer enn riktig. Det kan jeg skrive under på.

Men om jeg har noe svar på hvordan man skal lykkes i ett forhold. Nei, jeg har hatt så mange mindre bra forhold - så jeg er langt ifra noen ekspert. Jeg tror det handler mest om å lytte til hverandre og like den du er sammen med. Å vite at følelsene du har for en person er ekte. At det du føler for det motsatte kjønn er ekte. Hvordan man vet når det er ekte? Det aner jeg heller ikke. Jeg tror bare man føler det på kroppen. Man føler det i sinnet og man føler det på hele seg.
Men å være lykkelig i ett forhold er alfa o mega. Man må nesten være lykkelig om man skal være i ett forhold. Man kan ikke bare bli i ett forhold fordi det er trygt og en vane sak.


Jeg har ett eksempel på noe jeg ikke definerer som lykke. I det forholdet bestemte jenta alt. Hun bestemte om fyren skulle ut på by´n, hun bestemte om han fikk ha bankkortet sitt selv, hun bestemte hvor mye lommepenger han fikk på turer med jobben, hun bestemte om han måtte være hjemme eller kunne dra ut. Ja, dere skjønner kanskje hvor jeg vil hen. Han hadde overhode ikke stemme rett og ble egentlig behandlet ganske dårlig. Er det å være lykkelig? Eller er det å være for vandt med og være i forholdet? For meg virket ikke det som lykke. Vi har bare ett liv og vi alle fortjener å være lykkelig med den vi er sammen med. Uavhengig om det er gutt, jente, mørk, lys, stor eller liten. Kjærlighet kan ikke beskrives, men det må føles. Å føles det som en vanesak og være i det forholdet - burde man ikke være der. Vær der eller for hverandre og nyt hverandre. Man vet aldri når det er for sent. Klisje? Men sant...

Så svaret på livet. Det har jeg ikke, det er noe vi må finne ut av selv. Så hva er det viktigste for deg i ett forhold? For meg er det å bli sett for den jeg er og respektert. Kan jeg ikke få det. Er ikke forholdet verdt noe for meg. Takk.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229