Sunday is my funday

Hverdag

God søndag 😎

Nå har jeg endelig fått kommet til hektene igjen etter sist innlegg. Jeg følte meg bedre allerede dagen etter, men ting ligger jo selvfølgelig i bakhode og surrer. Men jeg føler meg bedre og de siste to dagene har jeg jobbet ekstra på Vilberg. Så nå tar jeg helg. Jeg har tre dager fri hvor jeg skal få unna litt andre ting her i hjemmet. Å at jeg skal ha helt fri fra jobb, det kjenner jeg nå at skal bli fryktelig deilig. Ikke bare trenger jeg det fysisk, men psykisk også skal det blir innmari godt med 3 dager fri.

I dag er det søndag og vi har ikke så veldig mye programmet. Vi skal på kino senere i kveld og se Dumbo. Å jeg gleder meg sinnsykt til å se den. Dumbo var en av mine favoritt filmer da jeg var yngre. Jeg elsket den filmen veldig. Så at det endelig har kommet en fornyelse av den filmen. Det gjorde meg evig glad. Så i kveld blir det kino med kjæresten og popcorn. Håper filmen står til forventningene!Utenom det så er det vell ikke så mye annet som skjer i dag. Det blir nok en rolig dag hjemme, selv om vi egentlig burde vært ute og gått i denne flotte vår solen. Men dagen er ennå ung, så vi får se hva vi finner på. Vi er liksom ikke så veldig kjent i nær miljø enda, så litt usikker på hvor det finnes en ålright tur her i nærheten. Så vi får da dagen litt som den kommer. Men det eneste jeg vet er at det er søndag og vi har praktisktalt null planer, så det blir ikke så mye stress her. Vi skal kose oss.

Så jeg håper alle for en flott søndag. Husk søndag er en offentlig hvile dag. Så det er viktig å holde den hellig. God helg videre.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229