SUMO RESTURANT

Hverdag


Er det virkelig en ting jeg elsker mer enn noe annet her i verdens - så er det nemlig sushi. Jeg forguder sushi og jeg tror ikke det er noe jeg liker mere enn det. Så i dag invitere mamma meg på sushi på Jessheim. Å siden det er noe jeg er uendelig glad i. Så takket jeg selvfølgelig ja. På Jessheim har det åpnet en ny sushi resturantene som heter sumo. De serverer det meste av asiatiske retter samt mye forskjellig sushi. Flere typer og kombinasjoner jeg aldri har smakt før. Å ett must i sushi verden er å prøve nye retter.

I dag prøvde jeg en kombinasjon av andebryst og mango. Veldig god, men det blir nok ingen stor favoritt her hos meg.Men uansett så anbefaler jeg alle i nærområdet av Jessheim å ta seg en tur hit. De er veldig kunde vennlige og maten dems er en favoritt. Iallfall hos meg. Jeg kommer til å gå hit hver gang jeg skal ha sushi. Å jeg lyver ikke om jeg sier de er Jessheims beste sted når det kommer til sushi. Nam.

Resten av denne evig lenge mandagen skal jeg overhode ingenting. Jeg skal slappe av hjemme, komme meg til hektene og nyte fri kvelden. Så håper vi jeg er mere opplagt i morgen. Blir en lang dag i morgen også. Så gjelder å være forberedt. Tar virkelig på å jobbe turnus - men sånn er nok livet nok en gang. Jeg holder ut og teller ned minuttene til Thailand. Så ha en riktig god kveld - så blogges vi fort igjen. 

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229