STARTEN AV 2019

Hverdag

God formiddag og velkommen til 2019 🎉

Kvelden i går ble ikke helt som forventet. Det skjønte dere kanskje med tanken på innlegget jeg skrev i går. Planen var jo at vi skulle dra på fest og feire samme med venner, men siden vi fikk beskjed om at det ikke var plass til oss i siste sekund. Måtte vi snu om hele dagen vår. Så vi spiste middag med mamma, bestefar og tante, før vi reiste og plukket opp en venninne som skulle på fest. Etter vi hadde gjort det, dro vi hjem, slengte på Fortnite og spilte det resten av kvelden mens vi drakk litt vin. Rolig kveld, og veldig koselig kveld. Men skuffelsen sto veldig høyt. Så når klokken tikket tolv kjente jeg det rant en tåre av skuffelse ned på mitt kinn. Jeg prøvde selvfølgelig kose meg så mye som overhode mulig, Rolig kveld for vår del og en grei start på det nye året.


I dag er det dagen hvor vi overhode ikke har noen planer. Vi sov kjempe lenge, noe som var kjempe deilig. Også har jeg ryddet litt i leiligheten, så resten av dagen skal jeg overhode ikke gjøre noen ting. Føler liksom dette er en lat dag, så kan det nye året starte for fult i morgen. Så jeg skal kun labbe rundt resten av dagen også håper jeg selvfølgelig at formen og psyken blir bedre i løpet av dagen og morgen dagen.
Nå er det husmor sysler som gjelder også blir det vell Fortnite på skjermen resten av kvelden. Håper alle hadde en fin og forsiktig feiring i går. Så blogges vi siden.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer