Starstruck eller cray cray

Hverdag

//Egen mening

Etter at jeg har fått noe lengre vei til jobben har jeg omsider hengt meg på podcast bølgen. Jeg har egentlig aldri helt skjønt greia med det.
Det sitter noen og bare snakker fjas inn i en mikrofon også blir det lagt ut på nett. Men etter mye om og men, så har jeg endelig blitt bitt av basillen. Jeg syntes det var alt for overpriset med lydbok, så helt ut av det blå sjekket jeg utvalget Spotify har på podcast. Og der fant jeg selvfølgelig ut at Morten Hegseth og Vegard Harm har egen podcast. Å det er to karene jeg virkelig digger. Så det var bare midt i blinken for min del.
Så nå etter jeg har hørt 20 podcast episoder av de. Så har jeg ikke blitt mindre betatt. Jeg bare elsker de to.Ikke bare det at de har akkurat samme humor som meg, men de er bare så utrolig jordnære og ærlige. Å jeg bare elsker ærlige mennesker - så dette passer meg perfekt. Så nå har jeg fått tidenes kjendis crush på to av Norges morsomste personer. Jeg har fått så dilla at jeg til og med drømte om Morten i natt. Vi var bestevenner og å camping sammen. Så dette har nok gått veldig i hode på meg, må jeg dessverre innrømme. Så da sier det seg selv at jeg snart lever i ånder for disse to. Jeg har til og med sagt til samboeren min at jeg skulle ønske jeg var venn med de. For de er så utrolig morsomme og jeg bare digger dem. Wæææh.

Så kjære Morten og Vegard om dere leser dette; så håper jeg vi kan bli venner en dag og henge sammen. Jeg digger dere ❤️

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229