Søndags idyll

Hverdag

Da har vi kommet oss frem til Sandvika. Hvor vi skal tilbringe natten her, før jobb og andre plikter kaller i morgen. Dagen i dag har bestått av tur gåing, fisking, bading også avsluttet vi med en feit burger på bensinstasjonen etter på. Det jeg riktig nok kaller en ordentlig søndag.

Vi dro til ett vann i nærheten av der jeg bor i fenstad. Jeg trodde med hånden på hjerte det skulle være mye fisk der, men ingen av oss fikk noe fisk. Jeg fikk kun ett napp og resten ble bare bom kast. 2 spinnere fattigere og litt sure miner. Men vi koste oss masse i solen og det var selvfølgelig det som var meningen. Godt og gjøre litt andre ting også. Ikke bare sitte inne, hate varmen og se på serie.Planene våre fremover nå er å kjøpe oss telt så vi kan bruke masse tid i skogen. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette, med tanken på hvor prippen jeg er og hvor lite glad jeg er i å bli møkkete. Men akkurat nå er det ett telt jeg ønsker meg mest av alt. Jeg ser for meg så utrolig mye koselig vi kan ha det med telt. Også slipper vi og leie hotell/hytte om vi skal på Norges ferie. Så ett telt står øverst på ønskelisten nå, så får vi bare se om vi finner ett som passer våre behov.

Kanskje det kan bli ett ordentlig skogs menneske av meg også en dag? Hvem veit. Vi alle forandrer oss med tiden.Så det var søndagen våres. Nå skal jeg prøve og kose meg med kjæresten resten av kvelden selvom han sitter på datan og spiller, så får vi se hva morgen dagen bringer. Har noe mindre morsomt som skal skje, så håper det ikke går så ille som det kan. Ønsk meg lykke til, så skrives vi mere om det i morgen...

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229