Sommer gave?

Hverdag


Jeg skrev ett spørsmål på ¨Hønehjørnet¨ her om dagen. Angående akkurat det jeg har tenkt til og skrive til dere i dag. Om hvor vanlig det nettopp er å kjøpe sommer gave til sine kjæreste. Jeg ble tipset om dette i år av en venninne, å jeg syntes det hørtes veldig koselig ut. Jeg har riktig nok bursdag på sommeren, så min kjære var ikke så gira på og kjøpe to gaver til meg. Å det skjønner jeg jo. For det jeg ønsker meg er ikke akkurat billige ting.

Men da jeg skrev dette spørsmålet på ¨Hønehjørne¨ som da er en lukket facebook gruppe kun for jenter i alle aldre. Følte jeg at jeg ble rimelig hengt ut. Noen syntes det hørtes forferdelig dumt ut, andre hadde bedre ting å bruke pengene på og noe lattelig gjorde spørsmålet mitt. Å det er helt greit. For alle mener forskjellig og vi selv bestemmer hva vi skal bruke pengene våre på. Så full forståelse for det.

Så over til meg igjen. Selvom folk mener dette er tull, så syntes jeg det hørtes veldig hyggelig ut. Jeg liker å sette pris på den jeg er glad i og har overhode ikke noe i mot å bruke penger på han/oss. For i mine øyne er også en sommergave noe man kan gjøre sammen. Det må ikke være noe materialistisk. Så jeg vurderer sterk og finne på en sommer gave. Det finnes ingen regler for sommergave, men jeg vil tro den skal gies den måneden de fleste får ferie penger. Så altså i Juni.
Men da kommer vi til det store spørsmålet; hva skal jeg finne på? Hva skal jeg gi?

Hode mitt sier jo at jeg vil gi en overraskelse vi kan gjøre sammen. For det er jo det koseligste. Så jeg får sette hode i gir og finne ut av hva vi evnt kan gjøre sammen. Kanskje en kveld, en helg? Hvem vet. Så for oss blir det iallfall sommergave. Uansett hva resten av Norges befolkning mener om det. Jeg er kanskje dum, trangsynt, sløser med penger. Men å sette pris på den man er glad i, det føler jeg er svært viktig. Vi alle fortjener en liten oppmerksomhet. ❤

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229