Smerten er tilbake

Personlig

Dere som har fulgt meg over en perioder husker kanskje hvor mye jeg sleit med hodesmerter for en stund siden. Jeg fikk tablett på tablett og ingenting funket i lengden. Men etter en stund slapp smertene og hodepinen ble plutselig borte. Men det skulle jeg overhode aldri tenkt. For før jeg visste ordet av det var hodepinen tilbake å jeg har sterkere smerter nå enn noen gang. Jeg våkner om natta med smerter i hode. Det kommer når jeg overhode ikke trenger å få vondt i hode og det slipper liksom aldri. Nå er det vel 3 dagen i strekk jeg har vondt i hode , å jeg vet snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Jeg vet jeg burde komme meg til legen igjen, men det eneste som skjer hos en lege er at man får en ny type tablett og må smøre seg med nye 3 uker hvor de tablettene liksom skal få tid til å funke. Æsj. Jeg kjenner systemet.


Men jeg vil faktisk ikke meg selv så vondt at jeg kommer til å gå med slike smerter lenge. Er det noe som er ubehagelig så er det å gå med vondt i hode. Det ødelegger liksom hele dagen og ikke minst nattesøvnen. Så jeg burde overhode ikke gå sånn over lengre tid. Så jeg gir det et par dager til også får vi se om det avtar, men før den tiden får jeg bare stenge meg inne og håpe på at hodepinen slipper.

Eller nå lyver jeg. Jeg får faktisk ikke stengt meg inn og håpet at den avtar. For jeg har arbeidshelg og skal snart gjøre meg klar til jobb. Men de smertene jeg har nå, så kjenner jeg at jeg overhode ikke gleder meg. Men å bli hjemme fra jobb er overhode ikke et alternativ, så jeg får bare bite i meg smertene og håpe at kvelden går smertefritt. Ønsk meg gjerne lykke til også håper vi eller iallefall jeg at jeg overlever kvelden.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229