Skulle bare mangle

Hverdag

De siste to dagene har jeg kjent på kroppen at noe bryter ut snart. Jeg har hatt sår hals, smerter i hode og noe snørrete. Så i dag når jeg våknet føltes det ut som om jeg ble kjørt over en lastebil. Så nå ligger jeg hjemme på sofaen og syntes synd på meg selv. Jeg har levert Nemo for helgen og kjenner meg rett og slett helt forferdelig. Jeg skal bruke denne kvelden på å bli så frisk som overhode mulig - jeg kan ikke love noe, men jeg håper det så mye jeg bare kan.
For i morgen er det 17.Mai. Favoritt dagen min og jeg har store planer for dagen. Så jeg vil jo så gjerne være frisk. Jeg var syk på 17.Mai for 2 år siden, å jeg vil helst slippe det i år også. Bunaden henger klar og alt er liksom ordnet, så kjære Gud la meg være frisk som fisk da jeg våkner i morgen. Er det så mye å be om!?


Så her ligger jeg og syntes ekstremt synd på meg selv. Jeg vil så gjerne kunne delta på feiringen i morgen. Jeg har gledet meg til denne dagen helt siden i fjor, så her er det bare å drukne seg i smertestillende og c vitaminer også satser vi på at jeg våkner pigg og frisk i morgen tidlig klokken 06.00.

Uansett da så har jeg store planer for i morgen. Vi skal inn til Oslo ved 7 tiden for å delta på frokost ved 9 tiden ca. Etter det blir det mingling i byen før vi skal spise lunsj sammen på Aker Brygge. Ja, vi har booket oss bord. Etter det blir det vell rolig før det blir middag på kvelden. Blir en lang dag i bunad, så det gjelder å være i form.
Så nå skal jeg sette på mer pute tv og holde meg så rolig som overhode mulig. Jeg vil virkelig ikke være syk. Jeg hater å være syk og føler jeg er kun til bry da jeg er syk på denne måten. Så målet for resten av kvelden er å bli frisk og kunne delta på alt som skjer i morgen. Jeg vil jo ha min 17.Mai is i solen. Får jeg ikke den kan like gjerne 17.Mai legges ned for min del. Men håper dere får en bedre kveld enn meg, så blogges vi senere. Chao!! 

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229