Skuffelse

Hverdag, Personlig

Har du noen gang følt skuffelse? Om det er over en situasjon eller en person? Har du noen gang sittet med en følelse inne i kroppen din som du ikke klarer og beskrive med ord? Du bare har en følelse inne i deg som ikke gjør vondt, men den stikker. Den stikker på steder du ikke visste følelser kunne sikke deg.


Jeg har blitt skuffet opptil flere ganger av mennesker/situasjoner slutter ikke skuffe. Det skuffer gang på gang på gang. Og til slutt blir du ikke overrasket over følelsen inne i deg. Den sitter der konstant og stikker. I motsetning til at den stikker noen ganger, så små stikker den hele tiden.
Hvordan jeg lever i dag så overrasker ingenting meg. Jeg lever selvfølgelig i en tro om at det ikke skjer igjen, men i bak hode har jeg en tanke hele tiden som sier meg at det kommer til og skje igjen. Mitt liv.


Jeg sier til meg selv at jeg godt kan bli skuffet, men ikke lyv til meg. Da mister jeg respekten. Selvfølgelig sårer det. Men det er bedre å fortelle sannheten enn å komme med en løgn. En løgn sårer meg mye mere enn skuffelse.. Jeg skal ikke skrive hva som «feiler» meg eller hva som galt i mitt liv akkurat i dag. Men i dag har jeg en syk tung dag. Og jeg er mer en glad for at jeg skal tilbringe kvelden i dag sammen med kjæresten min. For dette startet som en skikkelig dritt dag.


Nå sitter jeg på toget til Sandvika, og gleder meg til å komme frem til kjæresten. Skal bli godt å søke trøst hos han i kveld. Håper alle får en fin kveld videre. Så skrives vi når tiden viser.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229