Sjokkerende middagselskap

Hverdag

Som slengt i tryne fikk jeg vite på Fredag at vi skulle ha middagsgjester. Så jeg ble en smule stresset siden jeg skulle komme ekstra på Lørdag også hadde jeg overhode ikke ryddet hjemme. Så at vi plutselig skulle ha gjester på Lørdag, var egentlig et lite sjokk. Men vi gjorde det beste vi kunne ut av det. Å jeg tror kvelden gikk veldig bra. Vi brå handlet da jeg kom fra jobb på Lørdag også slang Jim sammen det beste av kjøtt og poteter jeg noensinne har smakt. Jeg vet ikke hva han gjør, men det smaker iallefall super godt.

Gjestene var broren til Jim og kjæresten. Så det ble noe godt i glassene, god mat og godt selskap. Vi koste oss alle sammen. Å selv om kvelden kom veldig uforventet på meg. Så ble det en slager for alle. En som tok tidlig kvelden var min kjære Jim. Han fikk litt for mye godt i glasset, så for han ble det tidlig kvelden. Hehe.


Å siden jeg er en så god kjæresten så var det bare å kle på seg i dag og komme seg avgårde. For vi skulle nemlig stor handle i Sverige i dag. Tror ikke Jim var kjempe fornøyd med at vi måtte ut å kjøre, men sånn er livet. Han fikk mat på turen og han fikk styre musikken, så da ble han i litt bedre humør.

Så selv om jeg har vært litt fraværende i helgen, så betyr det ikke at jeg ikke vil skrive til dere. Det betyr bare at jeg har vært utrolig opptatt. Det har liksom skjedd noe hele tiden. Så den tiden jeg trenger for å sette meg ned og skrive til dere. Den har jeg på en måte ikke fått før nå. Men alt går strålende i heimen. I kveld er det date night. Vi skal se 22 Juli. Den har omsider kommet ut på netflix og jeg er veldig usikker på hva jeg kommer til å synes om den. Det er en forferdelig hendelse, men jeg tror bare man må se den. Å akseptere at det har skjedd.


Så det var kanskje tidenes kjedeligste oppdatering fra min side. Nå skal jeg gå på soverommet og plage kjæresten min som har okkupert soverommet hvor han sitter og spiller. Håper jeg kommer tilbake med et litt mer innholdsrikt innlegg neste gang. Også skrives vi snart igjen. Chao.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229