Singel kveld

Fordelen med å være singel er at du kan gjøre akkurat som du selv vil. Du har liksom ingen å forholde deg til. Så å reise hjem, steke en pizza, spise ben & jerry´s for å så se på masse jente serier - det er en perfekt kveld i mine øyne. Litt som den kvelden jeg har foran meg nå. Jeg er helt alene hjemme, det er ingen som maser, ingen som snakker med meg og jeg kan kun forholde meg til meg selv. I mine øyne er det utrolig tilfredsstillende.
Jeg er i utgangspunktet en veldig sosial person, og elsker å omgåes med andre mennesker. Men i ny og ne, syntes jeg faktisk det er veldig deilig og kun være meg. For jeg kan gjøre akkurat som jeg selv vil.

I dag har jeg vært veldig trøtt og ikke minst umotivert, så og komme hjem og ikke ha noen å forholde seg til. Det er egentlig veldig deilig. Med andre ord, så stor koser jeg meg akkurat nå. Jeg har riktig nok ikke slengt pizza´n i ovnen enda, men jeg har tatt en halv time meg sol og ligger rett ut på sofaen. Egentlig har jeg 100 ting jeg skulle ha ordnet før jeg reiser på ferie på Tirsdag, men akkurat nå trenger jeg litt egen tid. Så da får jeg bare ta ting i mitt eget tempo..


I går sendte jeg avgårde en kompis til Cuba. Vi får dessverre ikke hatt så veldig mye kontakt når han er der nede. I og med at nett forbindelsene i Cuba er noe dårlige, så når jeg er på ferie kommer han igjen. Så jeg kjenner allerede at det er tomt å ikke få snakket med han. Men jeg regner med han koser seg, så er jeg her når han kommer tilbake. Eller rettelse, jeg er i Thailand når han kommer tilbake. Men jeg er iallfall å få tak i.

Så i kveld skal jeg nyte min single kveld - alene. Noe jeg egentlig ikke ser noe feil med. Nå skal jeg snart slenge pizza´n i ovnen. I dag blir det hvit pizza laget fra bunnen av, også skal jeg se litt på Sophies Verden og mulig noe annet tull jeg finner på nettet. Ha en forrykende Fredag. For det skal jeg, i eget selskap 💙

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229