Taco lomper og silikon

Visste du noe av dette?


Jeg har silikon. Jeg tok silikon i 2012 og angrer ikke ett sekund på at jeg gjorde det. Jeg er takk og lov ikke en person som viser det, men det har hjulpet veldig på selvtilliten min.

Jeg er sinnsykt kresen. Jeg kan spise det meste, og smaker gjerne på mat jeg aldri har smakt på før. Men utenom det, så er jeg veldig kresen når det kommer til matveien. Finner jeg no jeg liker, kan jeg gjerne spise meg lei på det.

Jeg hater edderkopper, krypdyr og slanger. Er det noe jeg får helt frysinger av, så er det virkelig det. Får ikke sagt hvor ekkelt det er. Mennesker som har dette som husdyr, dere forstår jeg meg bare ikke på.

Jeg kjører som ett svin, men er livredd for å miste lappen. Jeg har riktig nok aldri fått en fartsbot. *Bank i bordet*. Men parkerings bøter. Det har jeg vell fått 3-4 stykker av. Men uansett hvor redd jeg er for å miste lappen, så kjører jeg ganske så brutalt.

Jeg elsker sjokolade. Dette er vell kanskje noe dere ser på meg. Haha. Men er det noe jeg virkelig elsker her i livet, så er det sjokolade. Å der har jeg heller ingen stor favoritt. Bare det er noe som helst med sjokolade - så kan jeg omtrent spise meg kvalm på det.

Tidlig i år tok jeg nesten selvmord. Jeg tenkte jeg faktisk skulle skrive ett eget innlegg på det, så her får dere bare en teaser.

Å være dømmende. Jeg har vært en veldig dømmende person, men etter som årene har gått har jeg virkelig lært at man ikke skal dømme før man kjenner noen. Så å dømme noen før jeg kjenner dem. Det gjør jeg ikke lenger!!

Jeg kan maule tacolomper. Er det noe som er min guilty pleasure, så er det absolutt taco lomper. Jeg kan kjøpe en pakke og små spise av den når jeg blir sulten. Med absolutt ingenting. Det er jo bare såå godt.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229