SERIØST?

Hverdag, Personlig

God mandag kveld ❄️
Nå laver det ned med snø ute igjen og jeg kjenner vinter depresjonen kommer krypende eller vent. Den kommer springene, som lyn fra klar himmel. Jeg er så lei alt som er av både tykke genseren og ikke minst jakker. Jeg kunne spydd av vinter jakker og sko. Jeg føler meg som en vandrende søppelsekk der jeg går rundet i vinter jakkene mine. En pingvin på land. Så det eneste jeg gjør nå er å telle ned måneden, dager, timer til da det forhåpentligvis er vår.
Så selv om det snart er vår så har vi ingen planer for verken vår, sommer eller høst. Det eneste vi vet er at vi vil på en tur uten lands sammen og at vi forhåpentligvis kan bruke telte vårt mere i sommer. Mere enn det regner jeg vi tar på sparket og selvfølgelig på økonomien. Så sommerplaner det får vi ta mere når det nærmer seg. Jeg tar uansett snart en liten ferie fra all denne forferdelig vinteren uansett. Så denne snøen som omtrent regnes som regn, den kan bare komme. Men hver så snill og vær borte da jeg kommer hjem fra Thailand i starten av Februar.


Uansett hvor mye jeg håper og ber kommer jeg aldri til å bli en vinter person. Jeg missliker alt som har med snø, hytte og vinterklær å gjøre. Jeg føler meg overhode ikke vell i noen form av vintersko, så jeg går andre sesongen av vinter med joggesko. Jeg føler meg tjukk og ekkel i vinterjakke, så hadde det vært opptil meg hadde jeg gått i tynn jakke hele vinter. Men det er sosialt uakseptabelt. Så vinterjakka er på. Æsj.

Men nå har jeg skrevet ett innlegget om hvor misfornøyd jeg er med vinter og alt som har med den å gjøre, så nå skal jeg låse meg inne resten av kvelden. Jeg kjenner at jeg er ikke i kjempe humør i kveld, så nå blir det ett par polarbrød til mat og søppel tv resten av kvelden.
Hvorfor jeg er sur og gretten? Det kan jeg dessverre ikke svare på, men det er bare en av de dagene. Så holder dere unna meg, så kanskje jeg våkner opp blid i morgen. Akkurat nå, orker jeg bare ikke tanke på og være blid. God kveld.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229