Rolig feiring

Hverdag

Som jeg skrev i går ble det kun en rolig feiring av at jeg fylte hele 25. Jeg jobber til 15:30, hentet kjæresten på toget før jeg dro hjem og gjorde meg i ordning. Planen i går var bare å spise ute sammen med pappa og kjæresten. Vi var på en indisk resturant på Jessheim. Den er ny åpnet så var veldig spennende med litt ny mat. Maten smakte kjempe godt, å vi ble gode og mette.
Etter det dro jeg og kjæresten hjem, før vi bestemte oss for å reise på en fisketur. Det ble ingen fisk, men vi fikk oss en liten tur ut i sommerkvelden. Så med andre ord en rolig og behagelig kveld.

I dag er det feiring nr 2 med resten av familien. I dag etter jobb vell og merke, skal jeg ut og spise med mamma, tante og bestefar. Familien min er veldig splittet, så det blir litt sånn hos meg. Men det blir koselig, også trenger jeg nok en reeal gåtur etter all denne resturant maten senere i kveld. Det er veldig godt, men veldig unyttig. Så en rolig start på uken, men allikevel en bra start på uken. Kanskje det ikke er så ille og bli 25 allikevel?

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229