Reisefeber

Hverdag


Det er kanskje ikke så lenge siden jeg kom hjem fra 2 uker i Thailand, men allerede så har jeg reisefeber og har lyst til å komme meg litt bort igjen. Etter 1 April er jeg faktisk arbeidsledig, så jeg sitter sterkt å vurderer om jeg skal reise en liten tur. Det er ikke om 1 eller 2 uker, men en liten helgetur til en storby. Se litt nytt igjen, oppleve litt nytt og gjøre litt andre ting.
Detter er virkelig meg i ett nøtteskall. Jeg elsker å reise, og gjøre det gjerne så ofte jeg har mulighet for det. Så nå vurderer jeg saken, og har sikkert gått over SAS sine sider flere ganger for å få inspirasjon. Jeg vet jo ikke hvor jeg vil, hva jeg vil gjøre eller hvordan jeg skal gjøre det. Men det eneste jeg vet - er at jeg vil reise.


I dag er det Mandag, innlegget er forhåndsskrevet og jeg sitter på jobb. Har full arbeids uke denne uken så det er bare å sette i gang.
Jeg føler meg egentlig ganske bra, så jeg tror denne uken her skal gå lekende lett. Nok en gang virker det som om ting skal gå litt min vei igjen, så jeg prøver å nyte det mens jeg kan. Jeg tenker ikke så mye på hva morgen dagen har å by på, men jeg lever litt mere i nuet. For jeg vet aldri hvor fort livet mitt vil snu. Det snur når man minst venter det, så viktig å nyte det mens man kan.

Så håper dere har en flott Mandag, det har forhåpentligvis jeg. Så skal vi se hva dagen bringer videre.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229