Reisefeber


Selvom alt egentlig kjennes ganske så dritt ut nå, så gleder jeg meg selvfølgelig til å dra på helgetur. Jeg har ikke vært på så mange turer dette året, så at det endelig kommer en tur - det ser jeg selvfølgelig frem imot. Så i kveld skal jeg jobbe med meg selv, samle tankene og følelsene mine. Å tenke at i morgen kommer det en bra dag. Å jeg skal endelig gjøre det jeg liker best. Nemlig reise.
Jeg skal riktig nok ikke så lang, men jeg skal til ett nytt sted, og se nye ting, spise ny mat. Nettopp det har utrolig mye å si for meg. Så jeg gleder meg til nettopp alt det der.
Reisemålet er Belgia. Nærmere bestemt Brussel. Det blir en storby tur, så da gjelder det å gjøre storby ting. Hva det betyr?! - Det vet jeg ikke. Men regner jeg finner det ut i løpet av helgen. Haha.

Bilde over ble tatt i Barcelona. Var der alene i fjord og møtte tanten min før første gang. Herlig tur. Reiser gjerne igjen.

- Så selvom dagene mine ikke er kjempe toppers, så skal jeg prøve å glede meg til tur. Det er jo trossalt en tur jeg har sett veldig frem til. Så vi får bare håpe på det beste, og ta en dag omgangen. Mere enn det, kan jeg dessverre ikke love.
Men nå kaller jobben resten av kvelden, så jeg får bare kaste meg rundt en stund til før jeg tar kvelden. Så blogges vi muligens neste gang fra Belgia.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229