Politi ringte meg


Det er en stund siden nå, men tenkte å skrive litt om det for å gjøre alle litt oppmerksomme på det. Etter jeg hadde publisert ett av de første innleggene mine på den bloggen her, fikk jeg en telefon rett før jeg skulle på kvelds vakt. Jeg tok den og presenterte meg. På andre siden var det politiet fra ullensaker som snakket. Jeg ble litt stum, samtidig som 300 tanker surret rundt i hode mitt. «hva har jeg gjort nå?!» 👮🏼‍♂️

Nei, det de ringte for var at jeg hadde tatt en ny tatovering og skrevet ett innlegg om det. Altså why?
Jeg ble stående der som ett spørsmåls tegn og det forklarte jeg til politi betjenten også. Som for så vidt var veldig hyggelig. På innlegget om min nye tatovering har jeg overhode ikke skrevet noe «ulovlig» eller støtende. Men noen hadde sett dette som støtende og ringt inn. Politi betjenten og jeg ble enige om at vi begge så dette som merkelig og innlegget fikk ligge.


Så det jeg vil si til dere; vær forsiktig med hva dere skriver og overhode ikke nevn navn før dere har fått godkjenning av personen. Det er iallfall det jeg har lært, og jeg har det alltid i bak hode da jeg skriver til dere. Bloggen handler jo i hovedsaken om meg, så da skriver jeg så og si bare om meg!

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229