PERSONLIG JULEGAVE

Reklame
//Sponset innlegg

Vil du gi noe personlig, ikke for stort og samtidig noe man kan sette pris på i hverdagen? Hvorfor ikke designe ditt helt egne og personlige mobil dekslet hos Caseapp ? Der kan du mikse og matche med egne bilder og morsomme stickers. Samt du finner en haug av andre ferdig design. Mobilen dekslene dems er full av kvalitet og de er kjempe deilige å holde i. Jeg sverger til caseapp hver gang.


Denne gangen hos Caseapp valgte jeg ett kjæreste preget deksel for kjæresten og et litt mer nøytralt til meg. Å vi er begge er kjempe fornøyd med dekslene våre. Bildekvaliteten er bra på det med selv designet bilde, noe som ofte kan bli noe skurrete og uklart - men ikke her. Det er klart som natta. Å mitt som er litt mere nøytralt er kjempe stilig, passer min stil utmerket. Så vi kunne faktisk ikke bedt om noe bedre

Så hvorfor ikke overraske en mor, venninne eller kanskje en kjæreste med noe personlig og koselig til jul. Caseapp har et stort utvalgt og jeg kan garantere dere kvaliteten på disse dekslene holder. Jeg er storfornøyd. Så med bruks av kode 20LINDA får dere 20% rabatt på bestillingen dere. Å hva er vell ikke bedre enn rabatter nå før jul?


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229