Party triks

Hverdag

God søndag morgen 💤

Det finnes flere gode grunner for at jeg ikke skrev noe på bloggen i går, men som dere kanskje husker at vi en liten fest hjemme hos oss på Fredag. Så i går lå vi bare rett ut og gjorde ingenting. Eller det eneste fornuftige jeg gjorde i hele går var å rydde opp og vaske strawberry daquri. Ikke spør hvorfor, men når man ikke er så teknisk anlagt. Så kan det fort gå litt dårlig. Å det gjorde det virkelig. Men nå er kjøkkenet vasket og kjøkken maskinen som liksom skulle bistå med å lage drinker - den er pakket vekk!!!

Men utenom at vi malte kjøkkenet rødt med jordbær, så ble festen etter min mening vellykket. Som antatt meldte halvparten avbud timer før festen, men uansett så hadde vi det gøy vi som var tilstede. Når man blander venner og bekjente fra begge parter, kan det bli veldig stivt i begynnelsen. Så da må man virkelig sette i gang noe for å få opp stemningen. Så med det har jeg laget noen enkle tips eller triks får å få lettet opp stemningen.


1. Lag velkomstdrinker. Gratis alkohol for gjestene og man slapper alltid av med litt innenbords.

2. Last ned Pandoras eske (APP). Den kan være små klein og den får folk til å gå litt ut av komfortsonen.

3. Samle flokken. Når man kun kjenner noen på en fest. Vil det automatisk bli grupperinger. Få folk til å sitte sammen. Det blir man nødt til å omgåes med ukjente.

4. ¨Buss ruta¨. Standard drikkelek hos oss. Det får også folk til å måtte kunne navnene på de andre i selskapet og folk må drikke.

5. Vær åpen for nye mennesker. Dra på festen selv om du kanskje ikke kjenner halvparten. Vær åpen og lær deg å bli kjent med andre.🍀🍀🍀🍀Jeg er overhode ingen fest ekspert, men jeg syntes det er veldig morsomt samt viktig å være åpen for å møte andre og ikke minst nye mennesker. Det er vell litt av poenget med å invitere til fest.
Men nå skal jeg nyte siste dagen i ferien min, også er det fult kjør igjen i morgen. Er jeg klar for det? Hmmm. Skeptisk.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229