PÅ TRYNE

Hverdag

Etter at jeg jobbet natt i helgen har døgn rytmen min vært helt på jorde. Jeg får ikke sove om kvelden og når jeg først sovner. Så sover jeg til langt på dagen. Så jeg overhode ikke får noe ut av dagene. Det er veldig kjipt. Jeg hadde planlagt i to dager nå og komme meg på trening, men dit har jeg altså ikke kommet meg pga søvn mønstret mitt.
Men i dag skal jeg på tidlig vakt, så jeg håper det blir noe lettere å snu om etter den. For det kan overhode ikke være sånn her. Ett liv tilbrakt i sengen store deler av dagen. Det orker jeg overhode ikke. Jeg trenger og har behov for å gjøre ting. Å de tingene får jeg ikke gjort sovende. Så etter i dag håper jeg ting går litt lettere.

I dag er det onsdag og vi er snart halvveis i uken. Har ett par avtalte ting som skal skje denne uken her, men utenom det skal jeg jobbe helgen. Så blir en lang helg og ikke minst uke for min del. Men sånn er livet i jobb og selvfølgelig i turnus livet. Så selv om søvnmønsteret mitt ikke er helt på gli, så tror jeg allikevel dette blir en god uke.Så med det håper jeg alle andre har det nokså greit også. Jeg sliter litt med hodepine igjen, så formen er ikke helt super om dagen. Men håper den kommer seg litt mer utover uken. I dag skal jeg prøve å komme meg på trening igjen og kose meg hjemme med mann og hund. En helt vanlig dag for vår del.

Så selvom alt ikke er helt på topp, så har jeg det veldig bra om dagen. Det er masse jeg gleder meg til og ting har absolutt begynt å falle på plass i livet mitt. Men jeg prøver absolutt ikke juble for høyt, for da vet jeg ting faller fort igjen. Så jeg smiler mens jeg kan, og lever hver dag som om i morgen ikke finnes.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229