På toppen

Høydepunkter


Planen var egentlig å skrive dette innlegger i går kveld, men da vi ble noe senere hjemme enn antatt. Valgte jeg heller å la være. Tenker litt på når det er lønnsomt å legge ut innlegg også. Men uansett;
Planen vår til sommeren er å gå Romsdalseggen i Åndalsnes. Det er ca 10 kilometer og ifølge nettet så beregner de cirka 7 timer på turen. Så etter min mening virker det som en noe krevende tur. Så da er det bare å legge seg i trening. Vi har gått en del små topp turer de siste ukene og planen er å gå en del til frem til august da vi reiser til Åndalsnes. Dette er jo ikke bare fordi vi skal trene til turen, men også fordi vi syntes det er veldig behagelig å tilbringe tid ute i skogen.

Så i går gikk vi opp Nipkollen som ligger i Maura. For de som ikke er lokal kjent her i området, så ligger det ikke så langt unna Gardermoen flyplass. Turen endte på 8,5 kilometer totalt og selve toppen var 544 MOH, så en veldig ålright tur og en søt liten topp. Jeg har aldri gått den før, men bra ujevnt terreng og pulsen økte. Så en topp tur! Blir nok ikke siste gangen vi går opp dit, men alltid morsomt med noe nytt.


Jeg føler meg ikke helt forberedt på 10 kilometer på fjellet enda. Men med noen uker til på beina og noen flere nødvendige innkjøp, så satser jeg bare på at turen går bra. En ting jeg ikke kan bestemme er været. Men krysser fingrene og satser på det beste.

Så det var min torsdag kort oppsummert. I dag starter min arbeids helg, så blir dårlig med ute tid denne helgen. Men jobbe må man - så får man gjøre andre ting senere. God Fredag 🙌🏽

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229