På tide å få gjort noe med

Skjønnhet

//Ikke reklame.


For lenge lenge siden fikset jeg neglene min regelmessig hos ei på Kløfta, men siden hun ga seg sakte, men sikkert med negler og startet opp som PT i stedet har jeg liksom ikke funnet noen jeg har trivdes med. Fant ei som la utrolig dårlige negler også fant jeg ei som kun snakket om hvordan jeg skulle gjøre opp for meg når timen var slutt. Så da ga jeg liksom opp jakten på å finne en god negledesigner.
Men her om dagen fikk jeg så sinnsykt lyst til å endelig fikse neglene mine igjen, så jeg skrev på en facebook side og folk tipset meg i hytt og gevær før jeg endelig fant ei jeg tror var bra. Så jeg bestilte time, og i dag hadde jeg time hos denne damen.

Å nå sitter jeg hjemme og er sinnsykt fornøyd. Neglene mine er 100 ganger finere enn jeg trodde de skulle bli og jeg føler jeg har valgt en noe crazy farge i forhold til hva jeg tenkte i går jeg skulle velge. Fargen er brun også pimpet vi det opp med litt glitter. Damen jeg var hos var utrolig hyggelig og ikke minst flink. Så at hun har fått en ny fast kunde. Det skal dere ikke se bort ifra.


Så nå skal jeg nyte dagen videre med de nye neglene mine også håper jeg de holder ca 1 måned. Da er jeg kanskje små lei brunt og har lyst på noe annet. Jeg skal definitivt prøve å holde de lange naturlige neglene mine ved like. For man føler seg gjerne litt mere feminin med fikset negler og iallefall når man er så fornøyd som det jeg ble i dag.
Så med ¨nye¨ negler og et klart sinn skal jeg nyte resten av dagen. Har selvfølgelig et par avtaler til på denne fridagen, men det er greit det skjer noe også. Dagen i dag startet iallefall veldig bra.


- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229