På dater’n

Nå har jeg snart vært singel ett helt år og det har både vært det beste og det værste året på lenge. Jeg har selvfølgelig datet i perioder, men jeg tiltrekkes av den ene drittsekken etter den andre. Men nå er jeg tilbake i gamet igjen, og på en måte er jeg selvfølgelig nervøs. For jeg vet med meg selv, at om jeg blir skuffet den gangen her - så går jeg rett i kjelleren igjen. Å det er en ting jeg har lyst til å unngå.
Men som flere har sagt til meg; er at jeg må finne meg en mann og ikke en gutt. Haha. Er det virkelig fasiten?

Så i dag skal jeg på en offisiell date, noe jeg faktisk gleder meg til. Jeg kan ikke skrive her hva vi skal, for jeg vet at vedkommende leser bloggen min. Men jeg tror vi kommer til og kose oss. Jeg er iallfall veldig spent, siden det er jeg står for daten. Jeg har aldri planlagt en date før, så en gang må være den første. Så hva han syntes om mitt valg av 3 date, er jeg veldig spent på.


Men jeg vil ikke skrive så mye om mitt kjærlighets liv. For som jeg har erfart fra før av, vet man jo ikke om det klaffer. Jeg håper jo på det beste, men som jeg kjenner meg best - frykter jeg det værste. Men jeg er tilbake i gamet og liker det.

- Linda Taylor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229